Alimentos sen aparencia de alteracións, o obxectivo das novas técnicas de conservación

Maio 19, 2011 at 11:27 am Deixar un comentario

Continúan en Ourense as conferencias das xornadas ‘A Química, unha ciencia básica’ organizadas co gallo do Ano Internacional da Química. Este luns estivo Antonio Javier Borderías falando de ‘Como se conservan os alimentos?’

Toda  a información na nova do Duvi

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

Web da Facultade de Química polo Ano Internacional da Química Vivindo ‘Entre moléculas’, na Facultade de Química

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


A Universidade de Vigo ven de crear coa axuda da Fundación Española de Ciencia y Tecnología (FECYT) a Unidade de Cultura Científica co obxectivo de apoiar a difusión, a comunicación e a divulgación dos resultados das investigacións científicas da nosa universidade. Esta nova unidade pretende actuar como intermediario entre a comunidade investigadora e a sociedade, estimulando o seu interese polo mundo da ciencia e a tecnoloxía e dotándoo de mecanismos cercanos e accesibles que os animen a profundizar nestas materias.

reto2030

reto2030

Artigos recentes


%d bloggers like this: