Visión hiperespectral para garantir a calidade de cada pataca

Xullo 12, 2011 at 7:41 pm Deixar un comentario

Estas semanas son moitas as teses de doutoramento que se están presentando na Universidade de Vigo. Aquí vos deixamos o enlace a unha reportaxe dunha delas, a de Ángel Dacal sobre o emprego da visión hiperespectral para garantir a calidade no sistema agroalimentario.

Máis información no Duvi

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

O proxecto de Armea, con vertente divulgativa Divulgando en primeira persoa

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


A Universidade de Vigo ven de crear coa axuda da Fundación Española de Ciencia y Tecnología (FECYT) a Unidade de Cultura Científica co obxectivo de apoiar a difusión, a comunicación e a divulgación dos resultados das investigacións científicas da nosa universidade. Esta nova unidade pretende actuar como intermediario entre a comunidade investigadora e a sociedade, estimulando o seu interese polo mundo da ciencia e a tecnoloxía e dotándoo de mecanismos cercanos e accesibles que os animen a profundizar nestas materias.

reto2030

reto2030

Artigos recentes


%d bloggers like this: