A Universidade de Vigo e o Grupo Nove maridan ciencia e cociña

Decembro 9, 2011 at 4:18 pm Deixar un comentario

Ciencia e cociña forman unha parella con moita química e moito futuro. Esta idea é o motor de Science&cook, un proxecto de divulgación científica que nace da maridaxe da Universidade de Vigo e do Grupo Nove de Gastronomía de Galicia, entidade que agrupa aos máis destacados chefs galegos. O seu primeiro menú, composto por obradoiros para escolares e adultos, servirase do 12 ao 19 de decembro nos campus de Ourense e Vigo. Neles, investigadores e chefs amosarán o frutífera que pode ser a simbiose ciencia-gastronomía, coñecemento-creatividade, teoría-práctica e investigación-empresa.

Máis información e inscrición

Advertisements

Entry filed under: Uncategorized.

A contaminación e os efectos da sobrepesca saen á superficie na Semana de Cine Submarino A importante diferenza entre o olor e o aroma dos alimentos

Deixar unha resposta

introduce os teu datos ou preme nunha das iconas:

Logotipo de WordPress.com

Estás a comentar desde a túa conta de WordPress.com. Sair / Cambiar )

Twitter picture

Estás a comentar desde a túa conta de Twitter. Sair / Cambiar )

Facebook photo

Estás a comentar desde a túa conta de Facebook. Sair / Cambiar )

Google+ photo

Estás a comentar desde a túa conta de Google+. Sair / Cambiar )

Conectando a %s

Trackback this post  |  Subscribe to the comments via RSS Feed


A Universidade de Vigo ven de crear coa axuda da Fundación Española de Ciencia y Tecnología (FECYT) a Unidade de Cultura Científica co obxectivo de apoiar a difusión, a comunicación e a divulgación dos resultados das investigacións científicas da nosa universidade. Esta nova unidade pretende actuar como intermediario entre a comunidade investigadora e a sociedade, estimulando o seu interese polo mundo da ciencia e a tecnoloxía e dotándoo de mecanismos cercanos e accesibles que os animen a profundizar nestas materias.

reto2030

reto2030

Artigos recentes


%d bloggers like this: